Boskapsherdens frukost

20.2.2015
0 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Boskapsherdens frukost

Ingredienser

2 portioner
1 1 avokado
2 2 - 4 ägg
3 1 burk (285 g) blandade bönor
4 1 dl färdig salsa
5 4 - 6 körsbärstomater
6 1 liten rödlök
7 (1/2 chilifrukt)
8 1 dl riven cheddarost
9 nypa svartpeppar
10 nypa salt

Näringsinnehåll

Portioner Recept
Kolhydrater 14 g 28 g
Protein 34 g 69 g
Fett 44 g 88 g
Kostfibrer 8 g 17 g
Energi kJ 2 475 4950
Energi kcal 592 1183

Receptinformation

Ruokavalio Gluteeniton
Pääruoka-aine Muna
Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Klyv avokadon, avlägsna stenen, ta ut fruktköttet med en sked och tärna det. Lägg tärningarna tillbaka i skalhalvorna, strö riven ost över. Stek äggen i en skvätt olja i en panna.

Hetta upp bönorna och salsan. Halvera och tillsätt tomaterna, skiva och tillsätt löken och chilin. Fördela bönblandningen på tallrikarna, lägg ägget och avokadon på. Krydda med salt och peppar.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5