Banan- och jordgubbspudding

19.9.2014
0 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Banan- och jordgubbspudding

Ingredienser

1 2 bananer
2 250 g djupfrysta jordgubbar
3 10 (glutenfria) pepparkakor
4 1 burk (0,25 l) vispbart sojapreparat
5 2 tsk vaniljsocker

Näringsinnehåll

Recept
Kolhydrater 127 g
Protein 10 g
Fett 25 g
Kostfibrer 11 g
Energi kJ 3306
Energi kcal 790

Receptinformation

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Kasvis
Pääruoka-aine Marjat
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Skala och stycka bananerna. Hacka de halvtinade jordgubbarna. Krossa pepparkakorna. Vispa sojapreparatet, smaksätt med vaniljsocker. Varva banan, jordgubbar, kexsmulor och skum i portionsglas. Servera som mellanmål eller dessert.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5