Apelsinkvarg med grynost

27.12.2013
0 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Apelsinkvarg med grynost

Ingredienser

4 portioner
1 3 apelsiner
2 1 burk (250 g) gräddkvarg
3 1 burk (200 g) mjuk grynost
4 2 msk rörsocker

Näringsinnehåll

Portioner Recept
Kolhydrater 19 g 75 g
Protein 1 g 3 g
Fett 0 g 2 g
Kostfibrer 3 g 12 g
Energi kJ 359 1435
Energi kcal 86 343

Obs! I beräkningen har inte medtagits: (250 g) gräddkvarg

Receptinformation

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Pääruoka-aine Maitotuotteet
Ruokalajit Jälkiruoat

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Skala apelsinerna och skär dem i klyftor utan hinnor. Stycka klyftorna.

Blanda kvargen, grynosten och sockret i en bunke. Rör i hälften av apelsinbitarna. Fördela kvargdesserten i skålar och garnera med resten av apelsinklyftorna.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5