Viisi uutta tapaa tehdä joulutorttu

25.11.2016
0 arviota
Viisi uutta tapaa tehdä joulutorttu

Kaikki tuntevat joulutortun, sillä tätä herkkua on leivottu jo 1800-luvulta lähtien. Mutta kai sitä jotain uuttakin voisi kokeilla? Kätke tortun sisään yllätysmakuja, kuten homejuustoa, lakukastiketta tai nutellaa.

Perinnetortut ovat tähden tai puolikuun muotoisia. Kumpikin malli on onnen ja hyvän vertauskuvan. Perinteisen tähden sijaan voit painaa tortun muotilla piparin malliseksi tai muotoilla sen vaikka kukkaseksi.

Täytteen voi piilottaa myös kokonaan tortun sisään. Miltä kuulostaisi homejuusto, lakukastike, nutella tai pekoni?

Uudet joulutorttureseptit

Teksti
Kuvat Laura Riihelä
Arvioi artikkeli
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5