Suomalaiset rakastuivat veriappelsiineihin

22.2.2018
1 arviota
Veriappelsiini

Veriappelsiini

Veriappelsiineja on myyty helmikuussa ennätyksellisesti S-ryhmän ruokakaupoissa. Kyseessä on satokausikasvis, joten tätä herkkua on saatavilla vain tähän aikaan vuodesta.

Kun näet kaupassa ihanan makeita ja mehukkaita veriappelsiineja, niitä kannattaa napata ostoskoriin. Veriappelsiinien kausi on nimittäin lyhyt – etkä varmasti halua jäädä ilman. Veriappelsiini on helmikuun satokausikasvis eli se on juuri nyt parhaimmillaan.

S-ryhmän ruokakaupoissa veriappelsiineja on myyty helmikuussa enemmän kuin koskaan aiemmin. Tänä vuonna suomalaiset ovat ostaneet jo 1,5-kertaisen määrän veriappelsiineja viime vuoteen verrattuna.

Näin käytät makeaa veriappelsiinia

Mehukas veriappelsiini on loistava mehuappelsiini. Puristettaessa lähes koko hedelmästä tulee mehua eikä hedelmälihaa jää edes kuoriin. Katso video!

Kiinnostava makupari syntyy kardemummalla maustetusta veriappelsiinista sekä valutetusta turkkilaisesta jugurtista. Veriappelsiineista saa myös näyttävän salaatin esimerkiksi uunilohen lisäkkeeksi.

Tutustu tästä kaikkiin satokausikasviksiin. Kuukauden satokausituotteiden tavoitteena on tehdä sesonkien suosimisesta helppoa.

Reseptivinkit

Avainsanat: appelsiini satokausi
Arvioi artikkeli

Anna arvio

1/5 5/5