Näin kokoat herkullisen vegaaniannoksen laivan buffetissa

19.3.2018
2 arviota

Laivabuffetista löytyy ruokaa moneen makuun, mutta miten tarjonta vastaa erityisruokavalioita noudattavien vierailijoiden tarpeisiin? Kaupallinen yhteistyö/ Eckerö Line.

Katso videolta, miten vege- ja muut erikoisruokavaliot huomioidaan Eckerö Linen m/s Finlandialla.

Eckerö Linen m/s Finlandialta ei löydy perinteistä à la carte -ravintolaa, vaan on satsattu satokausiajatteluun perustuvaan buffettiin. Vastikään uudistuneessa noutopöydässä ei suinkaan tarjoilla perinteisiä eineslihapullia eikä nakkeja, vaan valikoimasta löytyy runsain mitoin mitä erilaisimpia herkkuja vaativampaankin makuun.

Erityisruokavaliot on huomioitu tarkoin ja esimerkiksi päivittäin vaihtuviin vegeruokiin panostetaan erityisesti.

Erityisruokavaliot on huomioitu tarkoin ja esimerkiksi päivittäin vaihtuviin vegeruokiin panostetaan erityisesti.

Buffetissa voi koota mieleisensä annokset ammattikokkien paikan päällä valmistamista tuoreista herkuista. Raaka-aineissa suositaan suomalaista, ja esimerkiksi leivonnaiset valmistetaan varta vasten laivan asiakkaille kehiteltyjen reseptien pohjalta.

Kokit loihtivat pyynnöstä ilman lisämaksua myös monenlaisia erikoisannoksia.

Aluksen kokeille on suorastaan kunnia-asia, ettei yksikään asiakas nouse pöydästä nälkäisenä.

Mikäli valmiiksi esillä olevien lämpimien ruokien joukosta ei löydy riittävästi omaan ruokavalioon sopivia vaihtoehtoja, m/s Finlandian kokit loihtivat pyynnöstä ilman lisämaksua myös monenlaisia erikoisannoksia.

Omista toiveista voi ilmoittaa jo pöytävarauksen yhteydessä laivan henkilökunnalle tai mainita asiasta buffettiin saapuessa.

Lue myös

Arvioi artikkeli

Anna arvio

1/5 5/5