Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Makkarasta mysliin — elokuun uutuustuotteet

Koostaja:
Sanna Autio
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.8.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Grillikausi jatkuu! Makkarauutuuksien lisäksi ruokakaupoista löytyy nyt uudenlaisia välipaloja.

Saarioisten juusto-grilliwurst on saksalaistyyppinen sianlihasta valmistettu raakamakkara, jolle juusto antaa pehmeyttä ja chili tulisuutta. Makkara on gluteeniton.

HK:n Kabanossi Smoky bacon & cheese -makkarassa maistuu juuston ja savuisen pekonin yhdistelmä. Olympialaisten innoittamaa Rio picantea maustavat savupaprika ja valkosipuli. Pakkauksessa on neljä makkaraa.

HK:n Krakovan Wojtek on puolalaistyyppinen, valkosipulilla ja mustapippurilla maustettu käsityönä valmistettu porsaanlihamakkara. Lihapitoisuus on 85 prosenttia.

Atrian Wilhelm 88 paahdettu chiliwurstin lihapitoisuus on lähes 90 prosenttia. Kolmen makkaran pakkauksessa on tulisia ja ohuita grillattavia.

Juustoa ja kaalisalaattia

Valion grillijuusto paistuu rapeaksi ja venymättömäksi sekä grillissä että pannulla. Kokeile vaikka salaatin kylkeen tai hampurilaisen väliin. Juusto on laktoositon.

Valion Valsa-merkillä merkItyt tuotteet sisältävät entistä vähemmän suolaa. Valsa on maidon mineraaleista valmistettu, vähän natriumia sisältävä suola.Esimerkiksi Polar 15 % vähemmän suolaa -viipaleet sisältävät puolet vähemmän suolaa kuin alkuperäinen juusto.

Atrian rapeassa Vinaigrette-kaalisalaatissa on lisäksi paprikaa. Salaattia maustaa vinaigrette-öljykastike. Salaatti sisältää rasvaa 12 prosenttia.

Välipalaksi ja herkkuhetkeen

Knorrin Mexican enchiladas sisältää meksikolaisten tortillojen ainekset: tortillat, tomaattikastikkeen, marinadin ja dippimausteen. Lisäksi tarvit vain paistisuikaleita, jauhelihaa tai broilerisuikaleita. Tarjoa kasvisten, esim. salaatin, tomaatin ja avokadon sekä ranskankerman kanssa.

HK:n Chicken & mango burritossa pehmeän tortillan sisällä on kanaa mangokastikkeella. Pussissa on 2 kanarullaa, jotka voi ottaa mukaan evääksi ja nauttia sellaisenaan tai lämmitettynä.

Skyrin Créme brûlèe- ja hunaja-vanilja-rahkavälipalojen makua on pehmennetty kermatilkalla, ne sisältävät 2 prosenttia rasvaa. Välipalat ovat gluteenittomia.

Rainbow-uutuuksia

Luomusmoothiet sopivat yli 6 kuukauden ikäisille lapsille välipalaksi tai jälkiruoaksi. Soseet eivät sisällä lisättyä sokeria, vaan maku tulee luontaisesti hedelmistä ja marjoista. Kierrekorkilliset annospussit säilyvät huoneenlämmössä. Makuja ovat päärynä-banaani-mansikka ja omena-banaani-mango. Valmistusmaa Espanja.

Kahvinmakuinen proteiinijuoma sopii nautittavaksi esimerkiksi harjoitusten jälkeen tai välipalana. Proteiinijuoma on laktoositon ja sisältää 20 g proteiinia. Valmistus- ja maidon alkuperämaa Suomi

Jogurtti-mansikkamuromysli sisältää kaura- ja vehnähiutaleita, jogurttipäällysteisiä maissihiutaleita sekä pakastekuivattua mansikkaa ja hieman kookostaBanaani-jogurtti-suklaamuromyslissä on kaakaonmakuista rapeaa viljaa, paahdettuja banaanipaloja, hapokkaita jogurttinappeja sekä paloja maito- ja tummaa suklaata. Rusinainen muromysli on rapeaa ja maukasta viljaa, jolle rusina, kookosjauho ja hunaja antavat makeutta. Muromyslien valmistusmaa on Saksa.

Lisää aiheesta