Juustoja ja hilloja jälkiruokapöytään

11.7.2016
0 arviota

Juustotarjotin on nopea kasata ja helppo valinta jälkiruoaksi: jokainen saa valita itselleen sopivat maut ja määrät. Katso vinkit ja juustoille sopivat hilloreseptit!

Vinkkejä juustotarjottimen kokoamiseen:
 

  • Juustotarjottimelle kannattaa varata ainakin kolme erilaista juustoa. Hyvä kokonaisuus syntyy, kun valitset maisteltaviksi erilaisia juustoja miedosta voimakkaampaan. Varaa juustoa noin 150 grammaa henkilöä kohden.
  • Keksien lisäksi juuston kanssa voi rouskutella hapankorppuja, siemennäkkileipää tai piparkakkuja. Juuston alla maistuvat myös pehmot: patonki tai täysjyväleipä.
  • Juuston makupariksi sopii aromikas hillo. Kokeile tuttujen hillojen lisäksi porkkana-, selleri- tai omena-taatelihilloketta. 

Juustoille sopivat hillot

Katso juustojen kanssa sopivien hillojen ohjeet. Voit tehdä myös juustojen ja hillojen kanssa maistuvat  keksit ja siemennäkkärin itse.

Koonnut
Kuva SOK
Avainsanat: hillo juusto
Arvioi artikkeli
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5