Hotellin aamupalalla tarjolla paikallista

24.3.2015
0 arviota
Hotellin aamupalalla tarjolla paikallista

Mustaa makkaraa Tampereella, kakkoa ja tyrnihilloa Porissa, itse tehtyä pannukakkua Oulussa ja kalakukkoa Kuopiossa. Sokos Hotellien aamupalalla tarjotaan paikallisia tuotteita.

Kaikki Suomen Sokos Hotellit ovat jo vuoden ajan tarjonneet vähintään yhden paikallistuotteen aamupalalla. Tämä on vastaus asiakaskyselyssä ilmenneisiin toiveisiin.

"Kaikissa hotelleissa on ainakin yksi ja useissa kaksi tai kolme paikallista tuotetta. Toisissa hotelleissa paikallistuote saattaa vaihdella kolmen viikon jaksoissa", kertoo konseptipäällikkö Janina Nurmela SOK:n matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

Nurmelan mukaan paikallistuotteet tulevat valtaosin noin 50 kilometrin säteeltä hotellista. Joissain tapauksissa paikallistuote voidaan tehdä itse.

"Paikallista voi olla myös resepti, joka liittyy jollain tavoin hotelliin, alueeseen, historiaan, henkilökuntaan tai esimerkiksi tunnettuun asiakkaaseen."

Asiakkaat erottavat paikallistuotteet erityisistä infolapuista. Nurmela lupaa, että Sokos Hotellien aamiaisvalikoimaa kehitetään jatkuvasti.

Teksti
Kuva Mika Soikkeli
Avainsanat: matka hotelli
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5