Ruoanvalmistus

Yhteensä 70 artikkelia


Säilö kesän sato Säilö kesän sato Säilöntä onnistuu parhaiten, kun raaka-aineet ovat tuoreet ja välineet puhtaat. mansikka, mustikka, mustaherukka, vadelma, kirsikka
0 0
Lihan marinointi Marinoi mureaksi Marinointi mureuttaa ja antaa makua. Jo muutamalla raaka-aineella saa herkullisen lopputuloksen ilman lisäaineita. broileri, naudanliha, ruoka, grilli, sianliha, broilerin filee, porsaanliha
1 1
Mehun valmistaminen Mehun valmistaminen Mehuja voi valmistaa höyrymehustimella tai kattilassa keittämällä. Yhdestä marjakilosta saa noin litran mehua. mansikka, ruoka, punaherukka, omena, puolukka, mustaherukka
4 1
Erilaiset mehulaadut Erilaiset mehulaadut Kauppojen hyllyillä on runsaasti erilaisia mehuja. Nimet, kuten täysmehu, nektari tai mehujuoma saattavat hämmentää. ruoka
0 0
Marjojen pakastaminen on helppo ja nopea säilöntämenetelmä. Marjojen pakastaminen Helppo ja nopea pakastaminen on tavallinen säilöntämenetelmä, jossa myös raaka-aineiden ravintoarvot, maku ja aromit säilyvät parhaiten. hillo, marmeladi, ruoka
0 0
Säilöntäsokerin käyttö Säilöntäsokerin käyttö Kesän makujen säilömisen tärkein apuväline on sokeri. Erikoissokerit helpottavat kotihillon keitossa. hillo, marmeladi, ruoka
0 2
Säilöntävinkit. Säilöntävinkit Raaka-aineita voi säilöä eri muodoissa, helpoimmin yksinkertaisesti pakastamalla. Pienellä vaivalla valmistat myös soseita, mehuja ja hilloa. suolakurkku, marmeladi, ruoka, hillo, etikkapunajuuri
0 0
Yrtit antavat ruokaan makua Yrttien käyttö Yrttien avulla valmisruokiin saa vaihtelua ja itse tehty ruokakin maistuu ja näyttää yrteillä maustettuna herkulliselta. Suolan määrää voi vähentää, kun yrtit antavat ruokaan makua. basilika, ruoka
0 0
Hillojen valmistaminen. Hillojen ja soseiden valmistaminen Soseessa marjan tai hedelmän rakenne on rikottu. Hillo valmistetaan keittämällä. marmeladi, ruoka, ruusunmarjasose, hillo, omenasose
0 1
Glukoosisiirappi soveltuu erinomaisesti makeisten, jäätelöiden ja sorbettien valmistukseen. Sokerit – makeat moniottelijat Sokeri makeuttaa, tasapainottaa happamuutta, parantaa leivonnaisten rakennetta ja muodostaa herkullisia aromiaineita. ruoka
0 1
Hunaja on luonnollinen makeuttaja Hunaja on luonnollinen makeuttaja Mehiläisten keräämä hunaja on aito luonnontuote, joka sisältää jopa 200 erilaista ainetta. ruoka
0 0
Erilaiset kaalit vertailussa Erilaiset kaalit vertailussa Kaalit ovat todellisia kotikeittiön moniottelijoita. Niistä voi valmistaa nostalgisia perinneruokia tai herkkuja arkeen, mutta yhtä hyvin myös kotigurmeeta. Kaiken muun hyvän lisäksi kaalit ovat edullisia ja terveellisiä. hapankaali, parsakaali, kukkakaali, valkokaali, lehtikaali, kaalisalaatti, ruusukaali, punakaali, kaali, kiinankaali, keräkaali
0 0
Tunnetko melonit? Tunnetko melonit? Melonit ovat raikkaita ja vähäenergisiä hedelmiä. vesimeloni, hunajameloni, meloni
0 0
10 vinkkiä grillaamiseen 10 vinkkiä grillaukseen Katso kymmenen täsmävinkkiä, joista on iloa ja hyötyä jokaiselle grillaajalle. 0 2
Totta vai tarua leivonnasta Totta vai tarua leivonnasta Katso vinkit leivontaan. Aina perinteisetkään säännöt eivät ole ehdottomia. leivonta
0 0
Pippuria, pippuria Pippuria, pippuria Mustapippuri, valkopippuri ja viherpippuri ovat kaikki alkujaan Intiasta kotoisin olevan Piper nigrum -kasvin luumarjoista valmistettuja mausteita. Rosee- ja maustepippuri eivät kuulu pippurikasveihin. 0 0
Tee tutuksi Tee tutuksi Teelaaduissa ja niiden valmistuksessa on runsaasti eroja. Hyvän teen valmistuksen salaisuus on raikas vesi ja oikea haudutusaika. tee
0 0
Pähkinä purtavaksi Pähkinä purtavaksi Pähkinät ovat ravitsemuksellisesti hyvää naposteltavaa. Cashew-, para- ja saksanpähkinät sopivat esimerkiksi salaatteihin ja leivonnaisiin, maa- ja hasselpähkinää voi kokeilla erilaisissa kasvisruoissa. hasselpähkinä, pähkinä, cashewpähkinä
1 2

Koko sivustolta

Resepteistä

Tutustu Rainbow-tuotteisiin