Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vuohenjuustolla kuorrutetut pihvit

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

6 kpl
Naudan sisäfileepihviä a´150 g
1 - 2 tl
Suolaa
1 rkl
Rouhittua mustapippuria
Öljyä paistamiseen
2 rkl
Sinappia
6 kpl
Vuohenjuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nosta pihvit huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Pyyhi pihvien pinta kuivaksi ja nuiji kevyesti kämmenellä. Paista pihvit kuumalla pannulla nopeasti molemmin puolin noin 20 sekuntia. Mausta pinnat suolalla ja pippurilla. Nosta uunivuokaan ja peitä kelmulla. Siirrä jääkaappiin odottamaan seuraavaan päivään.Nosta lihat puolta tuntia ennen tarjoilua huoneenlämpöön. Sivele pintaan sinappia ja leikkaa pihvien pinnalle vuohenjuustokiekot. Kypsennä ja kuorruta uunissa 225 asteissa 8-12 minuuttia. Lihalämpömittarilla voit varmistaa pihvien kypsyysasteen. Pihvi on sisältä mehukkaan puolikypsä 60-62 asteessa ja täysin kypsä noin 72 asteessa. Tarjoile kevyesti höyrytettyjen kasvisten, viinikastikkeen ja peruna-sellerikakun kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 14.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.