Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopea vorschmack

timer-icon45 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Vorschmack valmistuu reilussa puolessa tunnissa, kun käytät siihen palvilihaa. Yhdistä kypsä jauhettu karitsanpaisti ja muut ainekset pannulla ja anna kastikkeen tekeytyä miedolla lämmöllä. Tarjoa tämä klassikkoherkku perinteiseen tapaan smetanan, punajuurten ja maustekurkkujen kanssa.

Ainekset

500 g
palvattua karitsanpaistia
1 kpl
(100/65 g) anjovista
1 kpl
sipuli
2 kpl
valkosipulinkynsiä
1 rkl
Margariinia
3 rkl
Tomaattisosetta
5 dl
vettä
1/2 kpl
lihaliemikuutiota
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna

Lisäksi

1 kpl
(120 g) smetanaa
etikkapunajuurta ja maustekurkkua
uuniperunoita tai perunamuusia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele liha. Jauha liha sekä anjovikset liemineen lihamyllyssä tai hienonna ne monitoimikoneessa pieneksi muruksi.

500 g
palvattua karitsanpaistia
1 kpl
(100/65 g) anjovista
2

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne rasvassa pannulla. Lisää tomaattisose ja liha-anjovismuru pannulle ja paista hetki. Murenna liemikuutio joukkoon ja lisää vettä sen verran, että seoksesta tulee puuromainen. Keittele seosta miedolla lämmöllä noin puoli tuntia. Lisää vettä tarvittaessa

1 rkl
Margariinia
1 kpl
sipuli
3 rkl
Tomaattisosetta
5 dl
vettä
1/2 kpl
lihaliemikuutiota
3

Tarkista vorschmackin maku ja mausta pippurilla. Tarjoa uuniperunoiden tai perunasoseen sekä smetanan ja kurkku- ja punajuurikuutioiden kanssa.

1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
1 kpl
(120 g) smetanaa
etikkapunajuurta ja maustekurkkua
uuniperunoita tai perunamuusia
Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen, Anu Brask
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 19.5.2010
|
Muokattu: 8.10.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.