Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vaalea juurespyree

Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

300 g
Palsternakkaa
200 g
Jauhoista perunaa
100 g
Juuriselleriä
50 g
Margariinia tai voita
1/2 dl
Maitoa
Suolaa tarvittaessa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele juurekset. Keitä juurekset suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Siivilöi neste ja säästä osa. Soseuta juurekset ja lisää joukkoon rasvanokareet. Ohenna maidolla ja keitinliemellä sopivan notkeaksi. Painele seos siivilän läpi, jos haluat erittäin sileää pyreetä. Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 9.12.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

161

672

8,0 g

2,3 g

17,0 g

6,0 g

4,8 g

2,0 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa tarvittaessa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli