Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuliset broileripasteijat

Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta
Piilota rahkavoitaikinaan broileria, chilitahnaa ja hunajaa. Broileripasteijat maistuvat illanistujaisissa ja sopivat seisovaan pöytään.

Ainekset

Rahkavoitaikina

250 g
Margariinia
3 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Grahamjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 kpl
(250 g) maitorahkaa

Täyte

300 g
Broilerin fileesuikaleita
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Pieni sipuli
1 tl
Pihvimaustetta
1 rkl
Hunajaa
1/2 tl
Sambal oelek -chilitahnaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 kpl
Keitettyä kananmunaa
4 rkl
Vihreitä oliiveja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nypi kulhossa margariini ja kuivat aineet sekaisin. Lisää joukkoon rahka ja sekoita taikinaksi. Kääri taikina kelmuun ja siirrä jääkaappiin. Ruskista broilerifileet pannulla öljyssä. Kuori ja hienonna joukkoon sipuli. Sekoita pannulle mausteet. Siirrä jäähtymään.

Hienonna munat ja oliivit. Sekoita broileriseos muna-oliiviseokseen. Kauli taikinasta jauhojen avulla ohut levy. Ota torttumuotilla pyöreitä pohjia. Laita nokare täytettä jokaiselle pohjalle. Taita pasteijat kahtia ja painele reunat kiinni. Paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

101

422

6,1 g

1,5 g

6,7 g

0,9 g

0,4 g

4,4 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Leivinjauhetta,

1 tl Pihvimaustetta,

0,5 tl Sambal oelek -chilitahnaa,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

4 rkl Vihreitä oliiveja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli