Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Toscaleivokset

Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Munaa
3 dl
Sokeria
4 dl
Vehnäjauhoja
3 tl
Leivinjauhetta
1 dl
Maitoa
200 g
Voita sulatettuna

Kuorrutus:

150 g
Voita
100 g
Mantelilastuja
2 dl
Sokeria
1 dl
Maitoa
2 rkl
Vehnäjauhoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja maito-voisulaseos kevyesti sekoittaen. Paista levynä leivinpaperin päällä uunipannulla 175 asteessa uunin alaosassa noin 20 min. Mittaa kuorrutusaineet kattilaan. Sekoita. Anna kiehua hiljalleen, kunnes seos sakenee hiukan. Levitä kuorrutus paistetun pohjan päälle. Paista vielä 200 asteessa n.10 min, kunnes pinta on kauniin vaaleanruskea.Leikkaa jäähtyneenä leivoksiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.2.2006
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.