Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tonnikalakastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
Pientä purjoa
2 rkl
Öljyä
1 dl
Vettä
1 kpl
(400 g ) tomaattimurskaa
1 kpl
Kalaliemikuutio
2 kpl
Tonnikalaa öljyssä
1 dl
Pakasteherneitä
1/4 tl
Sitruunapippuria
100 g
Sinihomejuustomurua
3 rkl
Tilliä hienonnettuna

Lisäksi

300 - 400 g
Nuudeleita tai spagettia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuullota silputtu purjo öljyssä kattilassa. Lisää tomaattimurska, vesi ja kalaliemikuutio. Kiehauta seos ja lisää valutettu tonnikala, herneet ja sitruunapippuri ja homejuusto. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää lopuksi tilli. Kypsennä nuudelit tai spagetti pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa tonnikalakastikkeen kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.