Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Täytetyt silakkapihvit uunissa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Silakkafileitä
1 tl
Suolaa
Hiukan valko- tai mustapippuria

Täyte:

1/2 kpl
(á 150 g) pehmeää vuohenjuustoa (chèvre)
3 rkl
Aurinkokuivattua tomaattia pienenä silppuna
3 rkl
Hienonnettua tilliä
Hienoksi murennettuja hapankorppuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista täyte. Silppua aurinkokuivatut tomaatit ja tilli. Sekoita vuohenjuuston joukkoon tomaatti ja tilli. Notkista tarvittaessa ruokalusikallisella tomaattien öljyä. Levitä silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Sirottele fileille suolaa ja pippuria. Levitä puolelle fileistä juustotahnaa ja paina päälle toinen filee. Pane pihvit leivinpaperilla peitetylle pellille vieretysten ja sirottele pinnalle hiukan jauhettuja hapankorppuja. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia pihvien koosta riippuen. Tarjoa lisänä perunasosetta tai juuressosetta.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.