Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sunnuntain kalavuoka

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(300 g) kesäkurpitsa
300 g
Porkkanoita
1/2 kpl
Purjoa
2 rkl
Öljyä
100 g
Kanttarellituorejuustoa
1/2 dl
Ruokakermaa
600 g
Kuha- tai siikafileitä
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
180 g
Katkarapuja
Hienonnettua tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Viipaloi kesäkurpitsa ja paloittele viipaleet neljään osaan. Kuori porkkanat ja raasta tai suikaloi ne karkeaksi raasteeksi. Halkaise ja huuhdo purjo ja leikkaa renkaiksi. Kuullota kasvissuikaleita paistokasarissa viitisen minuuttia. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja tilkka ruokakermaa. Lusikoi juuresseos uunivuokaan. Aseta kalafileet työlaudalle ja sirottele pinnalle suolaa, pippuria ja tillisilppua sekä hiukan hienonnettuja katkarapuja .Kääri fileet rullalle ja aseta kasvispedille saumapuoli alaspäin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Levitä pinnalle loput katkaravut.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.