Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sitruksinen kanakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Maukas kanakeitto sisältää broileria, maissia, kikherneitä ja parmesaania – sekä sitruunaa. Nauti lounaana tai arki-illan keittoateriana.

Ainekset

700 g
Maustamattomia broilerinsuikaleita
1 rkl
Öljyä
1 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
Rouhittua mustapippuria
3 kpl
Laakerinlehteä
1 kpl
Säilykemaissia (n. 350 g)
1 kpl
Säilöttyjä kikherneitä (n. 350 g)
1 kpl
Pakasteherneitä (n. 200 g)
1 dl
Sitruunamehua
1 dl
Parmesaanijuustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä. Siirrä ne kattilaan. Lisää vesi, liemikuutiot, pippuri ja laakerinlehdet. Valuta liemet säilykkeistä. Lisää maissi ja huuhdellut kikherneet. Keitä kannen alla 15–20 minuuttia. Lisää herneet ja sitruunanmehu. Tarkista maku. Viimeistele parmesaaniraasteella.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

274

1147

8,5 g

1,8 g

6,3 g

1,5 g

1,0 g

41,3 g

2,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 l Vettä,

Rouhittua mustapippuria,

Laakerinlehteä,

1 dl Parmesaanijuustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli