Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ruis-viikunapuuro

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 1/2 dl
Silputtuja kuivattuja viikunoita
1 l
Vettä
2 dl
Ruisjauhoja (puurojauhoja)
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kiehauta pinnoitetussa kattilassa kuivatut viikunat ja vesi. Lisää ruisjauhot vähän kerrallaan ja koko ajan vatkaten. Hauduta puuroa keskilämmöllä ja usein sekoittaen 30–45 minuuttia. Mausta suolalla. Tarjoa maidon kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.