Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuurta ja vuohenjuustokastiketta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Isoa keitettyä punajuurta
1 rkl
Balsamicoa
Hiutalesuolaa
Mustapippuria
100 g
Pehmeää vuohenjuustoa
Tilkka valkoviiniä tai omenamehua
1/2 kpl
Valkosipulinkynttä

Pinnalle

Pinjansiemeniä
Rucolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa punajuuret lehdenohuiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet vadille limittäin. Sivele pinnalle balsamicoa, mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Ohenna vuohenjuusto kastikemaiseksi viinillä tai mehulla. Lusikoi tai pursota kastiketta punajuurille ja tarjoa loput kastikkeesta erikseen. Ripottele päälle pannulla paahdettuja pinjansiemeniä ja rucolaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

83

346

5,3 g

3,3 g

2,8 g

2,8 g

1,0 g

5,3 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Hiutalesuolaa,

Mustapippuria,

Tilkka valkoviiniä tai omenamehua,

Valkosipulinkynttä,

Pinjansiemeniä,

Rucolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli