Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuuridippi

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

400 g
Punajuuria
1 tl
Jauhettua juustokuminaa
1 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
Hienonnettua basilikaa
1 1/2 - 2 dl
Turkkilaista jogurttia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä kokonaiset punajuuret kuorineen kypsiksi. Kuori jäähtyneet punajuuret. Nosta punajuuret muiden ainesten kanssa teholeikkuriin ja soseuta ne. Käytä kasvisten dippikastikkeena tai leivän levitteenä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 16.10.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

364

1526

17,0 g

11,0 g

37,0 g

36,0 g

10,0 g

10,0 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Jauhettua juustokuminaa,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli