Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuuri-päärynäsalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Isoa keitettyä punajuurta
2 kpl
Päärynää
1/2 kpl
Sitruunan mehu
3 rkl
Silputtua ruohosipulia

Kastike

1 dl
Maustamatonta jogurttia
3 rkl
Majoneesia
2 tl
Piparjuuritahnaa
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuutioi punajuuret ja päärynät. Puserra päälle sitruunamehua. Sekoita kastike ja kääntele salaattiin. Anna maustua hetki ja ripottele pinnalle sipulisilppu.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

132

552

9,3 g

1,0 g

8,5 g

8,5 g

3,3 g

1,8 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 rkl Silputtua ruohosipulia,

2 tl Piparjuuritahnaa,

0,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli