Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Poropiiraat

timer-icon15 min
Fork and knife
18 Kappaletta
Fork and knife
18 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(400 g) pakasteruistaikinaa

Täyte

100 g
Poron kylmäsavupaistirullaa
150 - 200 g
Leipäjuustoa
1 dl
Maitoa
2 kpl
Munaa
2 dl
Juustoraastetta (emmental, parmesan tai muuta voimakkaan makuista juustoa)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa sulanut ruisperunataikina kahteen osaan. Jaa palat vielä 9 pieneksi taikinaruuduksi. Kauli jokainen taikinapala hieman isommaksi ja painele voideltujen muffinivuokien pohjalle ja reunoille.Leikkaa paistiviipaleet puoliksi ja nosta ne ruusukkeiksi taikinoiden päälle. Leikkaa leipäjuusto pieniksi kuutioiksi ja ripottele paloja vuokiin. Sekoita kulhossa maito, munat ja juustoraaste sekaisin. Jaa munamaitoseos tasaisesti vuokiin.Paista piiraita 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.