Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porkkanapatee

Fork and knife
11 Annosta
Fork and knife
11 Annosta

Ainekset

500 g
Porkkanasosetta
2 dl
Keitettyä puuroriisiä
3 kpl
Kananmunaa
1 dl
Kuohukermaa
2 rkl
Siirappia
1 tl
Suolaa
Muskottipähkinää

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kulhossa porkkanasose, keitetty riisi ja kananmunat. Sekoita joukkoon kerma, siirappi ja mausteet.Voitele suorakaiteen muotoinen leipävuoka (1,5 l) öljyllä ja vuoraa leivinperisuikaleilla. Kaada seos vuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Anna pateen jäähtyä hyvin vuoassa ennen kumoamista, jotta se kiinteytyy.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.