Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porkkana-fetasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Porkkanaa
1 tl
Kuminansiemeniä
1/2 dl
Oliiviöljyä
2 rkl
Valkoista balsamiviinietikkaa
200 g
Fetajuustoa
1/2 kpl
Ruukku tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori tai raaputa porkkanat puhtaiksi. Halkaise ja lohko ne. Keitä porkkanat vähässä vedessä lähes kypsiksi. Yhdistä lämpimiin porkkanoihin kuminansiemenet, öljy ja viinietikka. Siirrä porkkanat vadille. Murenna päälle fetajuusto ja silppua päälle basilika. Tarjoa lämpimänä tai haaleana.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.