Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pitsapannarirulla

timer-icon60 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

6 kpl
Kananmunaa
6 dl
Maitoa
2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa

Täyte

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
(300 g) kinkkusuikaleita
1 tl
Oreganoa tai pitsamaustetta
100 g
Maustettua tuorejuustoa, esim. valkosipuli
2 rkl
Tomaattisosetta

Lisäksi

Korppujauhoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Riko kananmunat kulhoon. Sekoita joukkoon maito, jauhot ja suola. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille. Paista pannukkua 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

6 kpl
Kananmunaa
6 dl
Maitoa
2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
2

Valmista täyte. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä. Hienonna paprika ja lisää pannulle kinkkusuikaleiden ja oreganon kanssa. Kääntele hetki. Nosta pannu syrjään ja sekoita joukkoon tuorejuusto ja tomaattisose. Anna täytteen jäähtyä.

1 tl
Oreganoa tai pitsamaustetta
2 rkl
Tomaattisosetta
100 g
Maustettua tuorejuustoa, esim. valkosipuli
1 kpl
(300 g) kinkkusuikaleita
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Oliiviöljyä
2 kpl
Valkosipulinkynttä
3

Ripottele puhtaalle leivinpaperille korppujauhoja ja kumoa pannukakkupohja paperille. Levitä päälle täyte ja kääri levy rullalle.

Korppujauhoja
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.