Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pitsaburgerit

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

6 kpl
Isoa hampurilaissämpylää
400 g
Grillimakkaraa
1 kpl
Paprika
2 dl
Tomaatti-chilikastiketta (felix)
1 tl
Oreganoa
150 g
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Grillaa makkarat ja paloittele ne. Paloittele paprika. Halkaise sämpylät ja levitä pinnoille chilikastiketta.

Asettele päälle makkarat ja paprikapalat. Mausta oreganolla. Ripottele päälle juustoraaste. Grillaa kunnes juusto sulaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.5.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

260

1087

13,0 g

5,0 g

24,7 g

9,8 g

2,0 g

9,7 g

2,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Oreganoa,

150 g Juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli