Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pinaatti-mozzarellaspagetti

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Spagetista ja kasviksista syntyy täysipainoista pikaruokaa. Valitsemalla täysjyväspagetin saat ruokaan enemmän kuitua. Tuore pinaatti tuo spagettiin makua ja väriä.

Ainekset

200 g
Spagettia
150 g
Babypinaattia
3 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 - 1 kpl
Chiliä
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Voita
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
125 g
Mozzarellajuustoa
Tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna valkosipuli ja chili. Kuumenna voi-öljyseos paistinpannulla. Lisää valkosipuli, chili ja pinaatti. Kuumenna sekoitellen muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele sekaan pasta ja lisää tilkka pastan keitinlientä. Annostele lautasille ja lisää päälle revitty mozzarella ja reilusti basilikaa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2015
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

607

2539

27,0 g

12,5 g

66,5 g

0,5 g

3,5 g

21,5 g

0,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

150 g Babypinaattia,

Valkosipulinkynttä,

Chiliä,

0,5 tl Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Tuoretta basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli