Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pikapulla

timer-icon30 min
Fork and knife
10 Palaa
Fork and knife
10 Palaa
Leivo pullaa helposti ja nopeasti. Katso pikapullien ohje! Pikapullataikinaa ei tarvitse vaivata tai kohottaa.

Ainekset

4 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Sokeria
2 tl
Leivinjauhetta
2 tl
Kardemummaa
1 tl
Vaniljasokeria
1/2 tl
Suolaa
100 g
Voita
2 dl
Maitoa
1 kpl
Iso muna
Raesokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata voi. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää muna, maito ja voi. Sekoita tasaiseksi, mutta älä vaivaa taikinaa.

100 g
Voita
1 dl
Sokeria
4 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Vaniljasokeria
2 tl
Leivinjauhetta
2 tl
Kardemummaa
1 kpl
Iso muna
2 dl
Maitoa
2

Kaada taikina halkaisijaltaan noin 20 cm:n kokoiseen voideltuun vuokaan. Ripottele päälle raesokeria. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes pulla on keskeltä kypsää.

Raesokeria
Miltä maistui?(5 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.1.2016
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

223

932

9,3 g

5,7 g

29,6 g

10,3 g

0,9 g

4,5 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Kardemummaa,

0,5 tl Suolaa,

Raesokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli