Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pesto-perunapata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Pesto

1/2 kpl
(25 g) pinjansiemeniä
1/2 kpl
Ruukkua basilikaa
1 kpl
Valkosipulin kynsi
1/2 dl
Oliiviöljyä
25 g
Parmesaania

Pata

1 kg
Perunoita
100 g
Tuoreita herkkusieniä
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Öljyä
1 2/3 dl
Kookosmaitoa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1 rkl
Soijaa
1 kpl
Ruskeita papuja
Suolaa tarvittaessa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paahda pestoa varten pinjasiemenet pannulla kullanruskeiksi. Soseuta kaikki peston aineet keskenään sauvasekoittimella. Kuori ja kuutioi perunat. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy kasarissa ja ruskista kasviksia siinä noin 5 minuuttia. Valuta pavut liemestään. Lisää pavut, kookosmaito, mustapippuri, soija ja pesto kasvisten joukkoon. Anna hautua keskilämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia ja sen jälkeen ilman kantta vielä toiset 15 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmeitä. Tarkista maku ja mausta suolalla tarvittaessa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.