Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parsakaali-pastasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

450 g
Parsakaalia
250 g
Pastaa
10 kpl
Retiisiä
7 - 10 kpl
Aurinkokuivattua tomaattia
1 kpl
Ruukku rucolaa tai muuta salaattia

Kastike

2 - 3 rkl
Pestokastiketta
2 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele parsakaali ja leikkaa se pieniksi kukinnoiksi. Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita siihen kastike. Yhdistä parsakaali ja pasta. Pese retiisit huolellisesti ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Silppua aurinkokuivatut tomaatit. Lisää salaattiin lopuksi retiisit, aurinkokuivatut tomaatit ja huuhdeltu rucola.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.