Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Päärynäpuuro

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

5 dl
Omenamehua
2 dl
Pikakaurahiutaleita
1 kpl
Päärynä

Päälle:

1 kpl
Päärynä
1 rkl
Margariinia
1/4 tl
Kanelia
Juoksevaa hunajaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kiehauta omenamehu kattilassa. Lisää kaurahiutaleet ja keitä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Raasta päärynä ja lisää puuroon. Leikkaa toinen päärynä viipaleiksi. Sulata rasva pannulla ja paista päärynäviipaleita muutama minuutti, kunnes ne saavat hieman väriä. Ripottele pintaan kanelia ja valuta juoksevaa hunajaa. Tarjoa puuro paistettujen päärynäviipaleiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.