Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopeat rucolavohvelit

timer-icon15 min
Fork and knife
9 Annosta
Fork and knife
9 Annosta

Ainekset

1 kpl
(250 g) ohukais- ja vohvelijauheseosta
1/2 l
Sitruunanmakuista kivennäisvettä
2 tl
Leivinjauhetta
1 dl
Juoksevaa rasvaseosta
50 g
Rucolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa kivennäisvesi kulhoon. Sekoita leivinjauhe jauheseoksen joukkoon. Vatkaa seos kivennäisveden joukkoon. Sekoita taikinaan rasvaseos ja pieniksi hienonnettu rucola. Anna taikina turvota 5 minuuttia. Kuumenna vohvelirauta ja paista vohvelit rapeiksi ja kauniin ruskeiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.