Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopea pinaattihollandaisekastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pakastepinaatista valmistuu herkullinen hollandaisekastike. Pinaattihollandaise sopii kalan ja pastan kastikkeeksi.

Ainekset

75 g
Pakastepinaattia
150 g
Voita
3 kpl
Keltuaista
1 1/2 rkl
Valkoviinietikkaa
2 tl
Dijonsinappia
Suolaa
Sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata pinaatti mikrossa kevyesti. Kiehauta voi kattilassa. Nosta keltuaiset, etikka, sinappi ja mausteet tehosekoittimeen. Valuta joukkoon kiehuvaa voita ohuena nauhana samalla koneen käydessä. Sekoita lopuksi lusikalla joukkoon sulatettu pinaatti. Tarjoile heti.

Vinkki: Pinaattihollandaisekastike sopii kalan ja pastan kastikkeeksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

374

1565

39,5 g

22,0 g

0,5 g

0,5 g

5,3 g

0,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

75 g Pakastepinaattia,

Suolaa,

Sokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli