Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Naudanliha-enchiladat

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Enchiladat ovat täytettyjä tortilloja ja monen texmex-suosikkeja! Kuorruta uunissa valmistuvat rullat salsakastikkeella ja juustoraasteella. Tarjoa ranskankerman kanssa.

Ainekset

Täyte

1 kpl
Paprika
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
300 g
Naudan sisäpaistisuikaleita
2 rkl
Taco-mausteseosta
4 - 6 kpl
Jalapenoviipaletta
300 g
(1 prk) mietoa salsakastiketta
3 dl
Juustoraastetta
1 dl
Ranskankermaa

Lisäksi

8 kpl
Tortillaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Suikaloi paprika ja sipuli. Kuumenna pannulla puolet öljystä ja lisää kasvikset. Paista kunnes ne saavat hieman väriä. Nosta kasvikset syrjään. Lisää loppu öljy ja ruskista lihasuikaleet. Lisää mausteseos, jalapenoviipaleet ja kasvikset ja sekoita ainekset. Lisää puolet salsakastikkeesta ja juustoraasteesta.

Täytä tortillat, kääri rullalle ja nosta uunivuokaan saumapuoli alaspäin. Valuta päälle loput salsakastikkeesta ja ripottele pinnalle loput juustoraasteesta. Anna hautua 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Valuta pinnalle ranskankermaa.

2

Täytä tortillat, kääri rullalle ja nosta uunivuokaan saumapuoli alaspäin. Valuta päälle loput salsakastikkeesta ja ripottele pinnalle loput juustoraasteesta. Anna hautua 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Valuta pinnalle ranskankermaa.

8 kpl
Tortillaa
1 dl
Ranskankermaa
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 29.12.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

513

2147

24,8 g

9,8 g

46,8 g

8,8 g

3,3 g

23,0 g

0,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Taco-mausteseosta,

Jalapenoviipaletta,

3 dl Juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli