Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mausteinen kasslerpaisti

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

1 3/5 kg
Porsaan kassleria
2 tl
Suolaa

Liemi

2 kpl
Sipulia
3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 l
Lihalientä (kuutiosta tai fondista)
4 dl
Omenatäysmehua
2 dl
Ketjap manis -soijakastiketta
1 1/2 dl
Fariinisokeria
6 kpl
Kokonaista neilikkaa

Lisäksi

5 - 6 rkl
Kastikesuurusta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ota kassler huoneenlämpöön tuntia ennen valmistamista. Jos liha on marinoitu, huuhtele se ja kuivaa talouspaperilla. Vähennä myös suolan määrää. Ruskista kassler pannussa. Hiero suola lihan pintaan ja nosta liha uunipataan. Lisää kuoritut ja pilkotut sipulit ja valkosipulinkynnet sekä muut liemiainekset. Hauduta liha mureaksi, ylikypsäksi 150-asteisessa uunissa noin 3-4 tuntia. Valele lihaa liemellä kypsentämisen aikana muutamia kertoja. Kääri liha folioon 15 minuutiksi ja viipaloi se. Siivilöi liemi kattilaan ja lisää kastikesuurus koko ajan sekoittaen. Keitä pari minuuttia koko ajan sekoittain. Tarjoa kastike lihan kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.4.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.