Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mätihyydyke

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

5 kpl
Liivatelehteä
1 1/2 rkl
Sitruunanmehua
1/2 kpl
Kalaliemikuutio
4 dl
Kermaviiliä
2 dl
Kuohukermaa
200 g
Valutettua siian, muikun tai kirjolohen mätiä tai mätijäljitelmää
Rouhittua mustapippuria
1/2 dl
Silputtua tilliä tai ruohosipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Liota liivatteet kylmässä vedessä pehmeiksi. Kuumenna sitruunanmehu kiehuvaksi ja liota siihen puristetut liivatteet ja murennettu kalaliemikuutio. Sekoita sitruunamehuseos kermaviiliin ja lisää vaahdoksi vatkattu kerma sekä loput aineista varovasti käännellen.Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan ja hyydytä viileässä yön yli. Tarjoa mätihyydyke kuorittujen keitettyjen tilliperunoiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.