Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mango-kookostikkarit

Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta
Säilytä tikkarit jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Ainekset

200 g
Mangotuorejuustoa (tai muuta maustettua tuorejuustoa)
200 g
Tummaa suklaata
1 tl
Vaniljasokeria

Lisäksi

20 - 30 kpl
Jäätelö- tai tikkaritikkua
50 g
Kookoshiutaleita
1 rkl
Vettä
Keltaista elintarvikeväriä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Notkista mangotuorejuusto sähkövatkaimella kulhossa. Paloittele tumma suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Vatkaa sulatettu suklaa tuorejuuston joukkoon. Mausta vaniljalla. Laita seos jääkaappiin muutamaksi tunniksi jähmettymään.

Pyöritä jähmettyneestä seoksesta tasakokoisia palloja. Laita kookoshiutaleet kulhoon ja liuota elintarvikeväri vesitilkkaan. Lisää neste kookoshiutaleiden joukkoon ja sekoita kunnes kookoshiutaleet ovat värjäytyneet. Pyöritä suklaapallot kookoshiutaleissa ja nosta hetkeksi jääkaappiin kovettumaan.

Tökkää palleroihin jäätelö- tai tikkaritikut. Voit käyttää myös varrastikkuja.

Miltä maistui?
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 13.3.2013
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

80

334

6,2 g

4,0 g

4,9 g

4,6 g

0,8 g

0,8 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Jäätelö- tai tikkaritikkua,

1 rkl Vettä,

Keltaista elintarvikeväriä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli