Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lousianan tomaattikeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Tomaattikeittoaineksia
1 l
Vettä
100 g
Valkosipuli(kevyt)tuorejuustoa
1 tl
Kuivattua basilikaa
1/2 kpl
(à 90 g) katkarapuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä tomaattikeitto veteen, muuten pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää lopuksi tuorejuusto ja basilika. Lämmitä, kunnes juusto sulaa. Lisää katkaravut, kuumenna nopeasti. Älä keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.