Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohi-avokadorieskarullat

timer-icon15 min
Fork and knife
24 Kappaletta
Fork and knife
24 Kappaletta
Lohi-avokadorieskat ovat helppoa ja raikasta tarjottavaa kevään juhlissa, illanistujaisissa ja vaikkapa piknikilläkin.

Ainekset

8 kpl
Ohutta rieskaa

Täyte

200 g
Ruohosipulituorejuustoa
Salaatinlehtiä
300 g
Kylmäsavustettua lohta
2 kpl
Avokadoa
1 kpl
Limetin mehu
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Levitä tuorejuusto rieskoille. Peitä pinta salaatinlehdillä. Asettele päälle lohiviipaleita ja suikaloitua avokadoa. Pirskauta päälle limetin mehua ja mausteita.

Kääräise rieskat rullalle ja leikkaa kolmeen osaan.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.3.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

83

346

2,9 g

0,9 g

10,9 g

0,5 g

1,5 g

2,5 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Salaatinlehtiä,

300 g Kylmäsavustettua lohta,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli