Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kvinoa-kurkkutabboule

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 dl
Kvinoaa
4 dl
Vettä
1 kpl
Kurkku
100 g
Purjoa
1 dl
Hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa, basilikaa

Kastike

1 kpl
Sitruunan mehu
3 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Hunajaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele kvinoa siivilässä ja lisää kiehuvaan veteen. Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia. Valuta ja anna jäähtyä.

Pilko kurkku ja purjo. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Sekoita salaatin ainekset keskenään ja valuta kastike joukkoon.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

215

901

12,3 g

1,8 g

20,0 g

2,8 g

3,5 g

4,5 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

4 dl Vettä,

1 dl Hienonnettuja yrttejä, esim, persiljaa, basilikaa,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli