Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kookoskalavokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pakasteseitistä ja kasviksista saat makoisan vokin helposti ja edullisesti. Kookos tuo nuudelivokkiin pehmeää makua.

Ainekset

1 kpl
(4 x 100) seitiä annospaloina
1 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Suolaa
Rouhittua valkopippuria
1 kpl
Kananmuna
2 dl
Kookoshiutaleita

Paistamiseen

Öljyä

Lisäksi

400 g
Parsakaalia
2 kpl
Porkkanaa
1 rkl
Öljyä
Pala tuoretta inkivääriä
250 g
Nuudeleita
1 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Makeaa chilikastiketta
1 kpl
Limetin mehu

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata seitipaloja puolisen tuntia. Kääntele puolisulaneet seitipalat maustetuissa vehnäjauhoissa ja sen jälkeen vatkatussa munassa. Kääntele lopuksi seitipalat kookoshiutaleissa. Nosta leikkuulaudalle odottamaan. Paloittele parsakaali varsineen ja keitä suolalla maustetussa vedessä noin 3 minuuttia. Kuori ja halkaise porkkanat. Leikkaa vinottain viipaleiksi.

Paista kalat öljyssä molemmin puolin kypsiksi. Paista porkkanoita toisella pannulla öljyssä raastetun inkiväärin kanssa muutama minuutti. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Lisää pannulle parsakaalit, soija-ja chilikastike sekä nuudelit. Valuta joukkoon limetin mehu ja nostele sekaisin. Tarjoile vokki kookospaneroitujen kalapalojen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.12.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

541

2266

18,8 g

11,3 g

61,5 g

7,8 g

8,3 g

25,8 g

1,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Suolaa,

Rouhittua valkopippuria,

Öljyä,

Pala tuoretta inkivääriä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli