Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kilometripizza

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

5 dl
Vettä
50 g
Hiivaa
2 rkl
Öljyä
1/2 tl
Suolaa
10 dl
Vehnäjauhoja

Täyte:

400 g
Valmista tomaattikastiketta
300 g
Salamimakkaraa
4 kpl
Paprikaa
1 - 2 kpl
Sipulia
Oreganoa
3 - 4 dl
Juustoraastetta
Oliiviviipaleita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää loput aineet. Alusta taikina hyvin ja anna kohota peitettynä noin 15 minuutin ajan. Kauli taikinasta kaksi pitkää suorakaidetta, sovita palat leivinpaperin päälle uunipellille ja levitä päälle tomaattikastike. Pilko salami, paprikat ja kuoritut sipulit ohuiksi siivuiksi ja levitä ne pizzapohjan päälle. Mausta oreganolla. Ripottele päälle juustoraaste ja oliivit ja paista 250 asteessa 12-15 minuuttia.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 22.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.