Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kahden suklaan mousse

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Nosta moussejälkiruoat jääkaappiin muutamaksi tunniksi ennen tarjoilua.

Ainekset

100 g
Taloussuklaata
100 g
Maitosuklaata
2 kpl
Keltuaista
2 kpl
Valkuaista
2 dl
Kuohukermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata suklaat vesihauteessa tai mikrossa. Nosta suklaa jäähtymään. Lisää huoneenlämpöiset keltuaiset yksi kerrallaan hieman jäähtyneen suklaan joukkoon tasaisesti sekoittaen.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma toisessa kulhossa.

Sekoita suklaaseos kermavaahtoon. Lisää lopuksi valkuaisvaahto varovasti nostellen. Jaa suklaamousse annosmaljoihin ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi ennen tarjoilua. Koristele halutessasi rouhitulla suklaalla

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2004
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.