Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoiset currysilakat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Silakkafileitä
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
Pala purjoa
1 rkl
Öljyä
2 tl
Currya
2 dl
Maitoa
100 g
Kevytsulatejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sirottele silakoille kevyesti suolaa ja pippuria. Taita fileet kalan muotoon ja aseta ne vieretysten matalaan uunivuokaan. Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi. Kuullota purjorenkaita kattilassa öljyssä muutama minuutti. Lisää curry, maito ja sulatejuusto. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoittele tasaiseksi. Kaada kastike silakoille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa lisänä perunoita.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.