Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauheliha-fetakebakot

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Sika-nautajauhelihaa
1 kpl
Kananmuna
100 g
Fetajuustoa
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Kuivattua minttua
1 kpl
Sitruunan raastettu kuori

Lisäksi

Varrastikkuja (puisia tai metallisia)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pane puiset varrastikut veteen likoamaan. Murenna juusto. Yhdistä jauhelihaan kaikki ainekset. Sekoita tasaiseksi. Muotoile murekemassasta kostutetuin käsin pitkänomaisia tankoja. Pujota tikku tankojen läpi. Purista murekemassa tiiviisti tikun ympärille. Grillaa kebakot kypsiksi molemmin puolin. Tarjoa esimerkiksi salsan tai dippikastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.