Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Italialainen kinkkumunakas

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Munakas

4 kpl
Kananmunaa
Ripaus suolaa
4 rkl
Vettä
Juoksevaa margariinia paistamiseen

Täyte

1/2 kpl
(à 300 g) kinkkusuikaleita
6 kpl
Kirsikkatomaattia
1/2 kpl
(à 80 g) parmesaanilastuja
2 rkl
Hienonnettua basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Riko munien rakenne kulhossa. Lisää suola ja vesi. Sekoita tasaiseksi.Kuumenna rasva pannulla. Kaada munaseos pannulle ja sekoita muutamia kertoja lastalla reunoista keskelle vedellen.Ripottele munakkaan pinnalle kinkkusuikaleet, viipaloidut tomaatit ja juustolastut. Paista munakasta miedolla lämmöllä sen verran, että se hyytyy ja kypsyy pohjasta. Koristele munakas hienonnetulla basilikalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.