Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hunajaiset lanttukuutiot

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kg
Lanttua
1 - 2 rkl
Margariinia
2 rkl
Hunajaa
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 tl
Salviaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lohko ja kuori lanttu ja leikkaa lohkot kuutioiksi.Ruskista paloja padassa, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää mausteet ja hauduta paloja kannen alla noin 20 minuuttia. Tarjoa liharuokien lisänä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 27.8.2010
|
Muokattu: 27.3.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.