Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Caesarkastike jogurtista

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Caesarsalaatti on monien suosikki – salaattikastikkeen vuoksi. Tee caesarkastike helposti turkkilaisesta jogurtista. Kastike sopii esimerkiksi kana- ja katkarapusalaattien kanssa

Ainekset

1 dl
Turkkilaista jogurttia
2 - 3 rkl
Raastettua parmesaania
3 kpl
Anjovisfileetä
2 rkl
Sitruunamehua
1 tl
Juoksevaa hunajaa
Mustapippuria
(tilkka worcesterkastiketta)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Murskaa anjovikset haarukalla ja sekoita jogurtin joukkoon. Lisää parmesaaniraaste, sitruunamehu ja hunaja tai sokeri. Mausta mustapippurilla ja halutessasi tilkalla worcesterkastiketta. Kastike sopii esim. kana- ja katkarapusalaattien kanssa.

3 kpl
Anjovisfileetä
1 dl
Turkkilaista jogurttia
2 - 3 rkl
Raastettua parmesaania
2 rkl
Sitruunamehua
1 tl
Juoksevaa hunajaa
Mustapippuria
(tilkka worcesterkastiketta)
Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2015
|
Muokattu: 8.1.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

86

364

5,0 g

3,0 g

6,0 g

6,0 g

4,0 g

0,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 - 3 rkl Raastettua parmesaania,

Mustapippuria,

(tilkka worcesterkastiketta).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli